ИСТОРИЯ

Спа -клуб „Моник“ е създаден през 2008 г в град Пловдив, с желанието да се създаде място, в което клиентите ни да се възстановяват от напрегнатото ежедневие. С течение на времето се откриха и други направления, а именно:

  » терапевтични възстановителни процедури

  » отслабващи програми и апаратни процедури

Затова открихме Спа клуб в комплекс „Bay View Villas“, край Слънчев бряг. Районът, идеално съчетание на планина и море, е изключително подходящ за спортни и терапевтични занимания.

ЗА ДЕЙНОСТТА:

» МАСАЖИ И СПА ТЕРАПИИ

» ПРОГРАМИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

» ПРОЦЕДУРИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

» ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

ЗА РАЙОНА

Морският климат в Слънчев Бряг се характеризира с горещи, слънчеви дни от май до октомври със среднолетни температури от 26 градуса и  температура на морската вода 23-25 градуса.

Ако пътувате за Слънчев Бряг и Свети Влас ще се натъкнете на едно от вече малкото места, запазили своята неподправена природа и красота. От едната ви страна синевата на небето се слива със сините води на морето, а от другата се извисяват зелените хълмове на източна Стара планина. На това приказно място, сгушено между две височини наречени „Кабукчията” се намира село Кошарица.

Доскоро никому неизвестно, селото се превръща във все по-предпочитана туристическа дестинация и място за отдих и туризъм. То отстои само на 3 – 4 км от Слънчев Бряг в подножието на планината на 120 м надморска височина.

Уникалното съчетание на планина и море, черноморският климат, близостта на някои от най-големите български курортни и исторически места, утвърждават Кошарица, като едно от атрактивните и най-бързо развиващи се нови курортни селища и предпочитано място за почивка.