Моник СПА клуб

гр. Пловдив, ул. Драгоя Божилов 5    

тел.: +359 896 722 705

e-mail: monika_gulova@abv.bg

За дейността

» МАСАЖИ И СПА ТЕРАПИИ

» ПРОГРАМИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ

» ПРОЦЕДУРИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

» ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

» ГРИМ 

ПЕРМАНЕНТНО ОБЕЗКОСМЯВАНЕ НА ЦЯЛОТО ТЯЛО И ЛИЦЕ С IPL + E-LIGHT

Необходими са 6 процедури през 21 дена.

IPL ПРОЦЕДУРИ ЗА ЛИЦЕ

Процедурите се правят на всеки 3 седмици

Какво представлява IPL терапията?
Терапията чрез Интензивна Пулсова Светлина (IPL) е неинвазивна и неаблативна терапия, която използва високоинтензивни пулсови честоти от видимия спектър на светлината с цел подобряване състоянието на кожата, както и за лечение на различни съдови лезии, в това число телеангиектазии, разкъсани повърхностни вени, разширени вени тип “метличка”, за лечение на средно тежко акне, възрастови пигментации, бръчки, линии, белези, розацея, изглаждане и подмладяване на кожата на лицето, дълготрайно премахване на нежелано окосмяване. Всички тези терапии се осъществяват посредством серия от IPL процедури – между 4 и 8 на брой. Системата функционира на същия принцип като лазерните технологии. Светлинната енергия се абсорбира от съответните целеви клетки, наречени хроматофори. Светлинната енергия се трансформира в топлинна, която въздейства върху избраната зона. IPL системите се различават от лазерните по това, че използват различни дължини на светлинната вълна за различните проблеми в определени зони. С IPL може да се извършва и т.нар. „фотоподмладяване“. Кожата става нежна, гладка, порите се свиват, тенът се изравнява. Стареенето на кожата се забавя. Резултатите не са толкова драматични както при аблативния (лазерния) ресърфейсинг, но се постига значително освежаване.

МАСАЖИ

Работно време всеки ден от 10-19ч

МАСАЖИ И СПА ТЕРАПИИ
  » Класически масаж

Масажът е ценно лечебно и профилактично средство. Чрез него, от една страна се получава значително намаляване на субективните оплаквания на болния – настъпват обезболяване, успокояване, релаксиране. От друга страна се оказва благоприятно въздействие и върху протичането на заболяването, като се подобрява храненето на тъканите и се ускорява оздравителният процес. От трета страна масажът има подчертано профилактично действие – повишава защитните сили на организма и неговата устойчивост към простудни и инфекциозни заболявания.

  » Терапевтичен масаж

Лечение с  поморийска кал – Лечебната кал се образува в солените водоеми или лиманите. Получената така наречена РАПА има над 83 микроелемента, калций, магнезий и други, които лекуват заболяванията на вече посочените системи. Най-често срещащият метод е апликационният, както и калните вани или Египетския метод – намазване на цялото тяло и засъхване, след което – измиване. Калта има много силни лечебни свойства, намалява възпалителните процеси в мускули,стави и сухожилия.

  » Парафинотерапия 

Парафинолечението също се практикува при проблеми със ставите, но когато те са хронични, а не в остра фаза. Затопленият парафин разширява кръвоносните съдове и отпуска мускулатурата. Ефектът обаче не се появява веднага, а трябва да се изчака известно време. Парафинолечението трябва да се практикува внимателно, защото ако стане прегряване, може да се наруши нормалният ход на кръвоснабдяването.

  » Лечение с поморийска луга

Черноморската луга е с доказан медицински ефект – прилага се при лечение и профилактика на болести свързани с опорно-двигателния механизъм, кожни възпаления и рани, разширени вени, настинки и простудни заболявания.

  » Апаратна физиотерапия – Ултразвук /фонофореза/

Това е уред, който има способноста да вкарва в тялото на човек лекарствени вещества в дълбочина. Има болкоуспокояващ, противовъзпалителен, регенериращ ефект. Има терапевтично въздействие върхуПНС, невралгии, плексити, дискови процеси, спондилоартрози, блокажи на интервертебралните стави и др.

  » Антицелулитен масаж

Най-известният метод за третиране на целулита е мануалният масаж. Именно с негова помощ се подобрява кръвооросяването на тъканите. Увеличеното кръвоснабдяване от една страна носи повече кислород, който подпомага изгарянето на мазнините, а от друга страна осигурява разнасяне на лимфния застой и отстранява токсините и отпадните продукти на метаболизма

  » Арома- терапия

Арома-терапията е използването на етерични масла ведно с класическите техники в масажа. Тези масла имат успокояващ и енергезиращ ефект, като освен това помагат и на кожата.

Етеричните масла са силно концентрирани ароматни вещества, съдържащи се главно в цветовете, листата, плодовете, семената и корените на растенията. Те действат като катализатор и регулират растителния метаболизъм, като спомагат за адаптирането на растението в околната среда.

  » СПА -терапии

Предлагаме следните СПА терапии: с глина, мед, вино, шоколад, роза, кафе, чай, със соли от Мъртво море.

  » Хаммам-турска баня

Традиционна процедура, смесила в себе си традициите на Римската и Византийската баня. Тази процедура подобрява кръвообращението на кожата и стимулира отделителната й функция, както и обмяната на веществата. В нея се използват различни плодови пилинги в съчетание с кесе /специална ръкавица/.

 ПРОЦЕДУРИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ

   » Ултразвукова система за кавитация 

Директно насочените към слоя с мазнини силни ултразвукови вълни карат дълбоко намиращия се целулит да вибрира. Мастните клетки се разбиват за 5 до 10 минути.

Необходими са от 5 до 10 процедури. След процедура с ултразвукова липосукция 85% от мазнината се изхвърля   от тялото чрез лимфната система.Черничт дроб ще превурне 15% от мазнината във въглехидрати, които ще се използват за ежедневните енергийни нужди на организма.

   » Радиочестотна система (двуполюсна)

Високо честотният електрически поток подпомага метаболизма и разграждането на мазнини. Разградените мастни киселини се изхвърлят чрез лимфната система (5-10 минути).

   » Вакуумен масаж с радиочестотен лифтинг

 ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

   »  Класическо почистване на лице

Процедури при класическото почистване на лице: параозонатор, механично почистване, йонофореза, дарсонвал, маска и крем.

   » Радиочестотен лифтинг на лице

При радиочестотен лифтинг на лице, радиочестотните вълни „бомбардират” клетките, които произвеждат колаген-фиброобласти. Излъчваната от накрайник енергия ги затопля, а това води до производството на колагенови влакна, дермата увеличава здравината и еластичността си и се получава ефект на лифтинг.

   » Диамантено микродермоабразио

Диамантеното микродермоабразио премахва горния епидермис на кожата, с цел по-бърза регенерация.

  » IPL + E-light терапии лице 

  Подмладяване, противобръчкова, противокапилярна, антиакне, против белези, анти пигментираща терапии

Условията, при които работи СПА клуба се менят, в зависимост от сезона и локализацията. Актуална информация за всички цени и услуги можете да получите на телефон +359 896 722 705 или e-mail: monika_gulova@abv.bg

Моник СПА клуб

гр. Пловдив, ул. Драгоя Божилов 5

тел.: +359 896 722 705

e-mail: monika_gulova@abv.bg